2266081245 Αγίοι Πάντες, Γαλαξίδι

Σε απόσταση 10 χλμ., από το γραφικό Γαλαξίδι βρίσκεται η Παραδοσιακή Ταβέρνα – Ψητοπωλείο «Η Στάνη», στην κεντρική πλατεία Αγ. Πάντων (Άνω Βίδαβη) Φωκίδας.

Από το 1972, που ιδρύθηκε η επιχείρηση από την οικογένεια Αθανάσιου Σουλάντζου, μέχρι σήμερα, το κατάστημά μας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και των χιλιάδων τουριστών και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του Νομου Φωκίδας, προσφέροντας πάντα στους πελάτες μας μοναδικές σπιτικές γεύσεις και εκλεκτά εδέσματα σε υψηλό επίπεδο ποιότητας και service.

Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών του, το κατάστημά μας έχει αποκτήσει έντονα παραδοσιακό χαρακτήρα με συνθέσεις πέτρινων και ξύλινων κατασκευών όπως και την κατασκευή ξυλόφουρνου για περισσότερη νοστιμιά των εδεσμάτων μας.

Με σεβασμό στον πελάτη, διατηρούμε την υψηλή ποιότητα σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας: από την παραγωγή των προϊόντων μας (κρέατα, φέτα, ψωμοτύρι, ζυμωτό ψωμί, κρασιά και κηπευτικά εποχιακά δικής μας παραγωγής) και την επεξεργασία τους στην κουζίνα μέχρι το πιάτο του καταναλωτή. Καθίστε σε ένα τραπέζι δίπλα στο τζάκι το χειμώνα και την υπέροχη αυλή το καλοκαίρι και απολαύστε τις σπεσιαλιτέ μας. Ένα από το ατού της ταβέρνας είναι τα δικά μας κρέατα, ψημένα στον παραδοσιακό μας ξυλόφουρνο καθώς και οι γαρδούμπες, το σπλινάντερο και το κοκορέτσι.
Μοναδικές παραδοσιακές γευσείς και υπέροχο κρασί παραγωγής μας. 

Είμαστε εκεί για εσάς κάθε βράδυ 365 μέρες το χρόνο, καθημερινές τα μεσημέρια κατόπιν συνεννόησης και τα Σαββατοκύριακα από το πρωί ως το βράδυ.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ψητά σούβλας, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, παϊδάκια αρνίσια και προβατίνα, σπλινάντερο, γαρδούμπες, λουκάνικο, μπριζόλες, μπιφτέκι, πανσέτα χοιρινή, τυρί σαγανάκι, τζατζίκι, ψωμί ζυμωτό στον ξυλόφουρνο,πίτες χωριάτικες και πολλές σπιτικές λιχουδιές εγγυημένες από την πολύχρονη πείρα! Επίσης σας προσφέρουμε αρκετά μαγειρευτά φαγητά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το πρόβειο γιαούρτι μας με μέλι της περιοχής μας.

Η ζεστή φιλοξενία σε συνδυασμό με την ποιότητα και τις λογικές τιμές
θα σας κάνουν πιστούς φίλους!!!

Σας περιμένουμε!!!